Επισκεφθείτε τα υπόλοιπα ιστολόγια των Λαϊκών Επιτροπών Σάμου

Λαϊκή Επιτροπή Καρλοβάσου Σάμου
Λαϊκή Επιτροπή Κοντακεΐκων Σάμου
Λαϊκή Επιτροπή Μυτιληνιών Σάμου
Λαϊκή Επιτροπή Παγώνδα-Ηραίου-Μύλων Σάμου

Στείλτε το e-mail σας στη Λαϊκή Επιτροπή Πόλης Σάμου εδώ…

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Παράσταση στα γραφεία της ΔΕΗ.

Σήμερα 9 Φλεβάρη 2012 η Λαϊκή Επιτροπή πόλης Σάμου μαζί με το Εργατικό Κέντρο πραγματοποιήσαμε παράσταση στα γραφεία της ΔΕΗ.


Παραδώσαμε 159 πληρωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ χωρίς να έχει πληρωθεί το χαράτσι και απαιτήσαμε να μην γίνει καμία διακοπή στο ρεύμα.


Στη συνέχεια η Λαϊκή Επιτροπή (Λ.Ε.) πήγε στο Δήμο για να ζητήσει να οριστεί δικηγόρος που θα αναλάβει με έξοδα του Δήμου να συντάξει το εξώδικο κατά της ΔΕΗ και να καταθέσει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο δικαστήριο, όπως ομόφωνα είχε ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Λαϊκή Επιτροπή είναι σε αναμονή για το πώς θα διαμορφωθεί τελικά και πότε θα ψηφιστεί η τροπολογία του νόμου για τα χαράτσια. Επιφυλάσσεται να ενημερώσει τον κόσμο για την όποια εξέλιξη αλλά δεν επαναπαύεται.

Καλούμε όσους δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι και δεν έχουν καταθέσει το λογαριασμό στο Εργατικό Κέντρο να τον καταθέσουν τώρα για να συμπεριληφθούν στη λίστα για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΗ.

Καλούμε, επίσης, όσους έχουν καταθέσει τους λογαριασμούς στο ΕΚΣ να επικοινωνήσουν και να δώσουν τα τηλέφωνά τους στο 22730 27561.

Τέλος, για οποιοδήποτε πρόβλημα τηλεφωνήστε:
  • Στέλιος Γιαννικάκης: 6972808218
  • Μανώλης Διολέτης: 2273092663
  • Σοφία Σορόκου: 6986167693
  • Μανώλης Κουρκουμέλης: 6973875812